Loading...
Fietsen 2023-08-28T06:25:34+00:00

Fietsen

Limburg is dé fietsprovincie bij uitstek. Je kunt zowel naar de vlakkere Demervallei fietsen, als de kuitenbijters van Haspengouw trotseren.
Moeite met de Haspengouwse heuvels? Geen nood: elektrische fietsen kunnen gehuurd worden aan 30 euro per fiets per dag bij De Fietsboetiek in Kortessem.
Als leuk alternatief (vooral voor teambuildings) zijn de retro ebikes van Barnrods
Een fiets huren kan ook bij Toerisme Limburg via www.fietsparadijslimburg.be.

 

De Fietskaart van Limburg

Met de fietskaart van Limburg en het bijhorende fietsinfoboekje heb je alles op zak wat je nodig hebt. Op de kaart staan het volledige fietsroutenetwerk met de knooppunten en aanduidingen van waar er zich fietscafés en -logies bevinden. Je kan er eentje lenen of kopen in onze B&B.
Onze B&B is gelegen aan knooppunt 119 en 123.

 

Online routeplanner

Stippel zelf heel gemakkelijk een route uit via de online routeplanner. Klik op de kaart en er verschijnt vanzelf een route. Je ziet ook meteen hoeveel kilometer je onderweg bent en of er veel klimmetjes zijn.Plan je route via: https://www.routeyou.com/user/planner/81970/limburg-fietsparadijs 

 

Fietsapp

There’s an app for that. Met de gratis Limburg Fietsparadijs-app heb je de keuze uit meer dan 40 fietsroutes die door ons op voorhand uitgestippeld werden. Blader door de prachtige beelden en bepaal zo welke route je gaat doen.

 

Hoe werkt de app?

Heel simpel. Je bladert door een fotoalbum met de mooiste landschappen en uitzichten. Zie je een plek die je wel eens met eigen ogen wilt zien? Klik erop! Je krijgt een fietsroute die je langs het gekozen landschap voert, met knooppunten, startpunt, afstand en het belangrijkste, de fietscafés onderweg

Hoe zet je dat dan op je telefoon? Ook heel simpel: download de Limburg Fietsparadijs app via Google Play voor Android en via de App Store voor iPhone en Apple Watch. Voor de Windows Phone gebruikers … euh … hebben we een fietskaart!

Wij hebben een fietsenstalling met oplaadpunten voor jullie fietsen. Ook kan je hier je fiets reinigen met hogedruk reiniger.

Ontdek de streek

Barnrods

Het design verklapt al dat het geen alledaagse elektrische fiets is, maar een naar de motoren en boardtrackers van begin vorige eeuw geïnspireerde machine met de technologie van nu. Ook de rijervaring is daarmee niet dezelfde als die van een elektrische fiets…
Meer weten? Kijk dan even op de website van Barnrods.be