Loading...
Fietsen 2024-02-20T08:46:39+00:00

Fietsen

Limburg is dé fietsprovincie bij uitstek. Je kunt zowel naar de vlakkere Demervallei fietsen, als de kuitenbijters van Haspengouw trotseren.
Moeite met de Haspengouwse heuvels? Geen nood: elektrische fietsen kunnen gehuurd worden aan 30 euro per fiets per dag bij De Fietsboetiek in Kortessem. We helpen je hier uiteraard graag mee. Dirk staat altijd klaar om een leuke route uit te stippelen voor jullie. Indien mogelijk levert Ward van De Fietsboetiek de ebikes aan onze B&B. Een leuk alternatief zijn de retro ebikes van Barnrods.

De Fietskaart van Limburg

Met de fietskaart van Limburg en het bijhorende fietsinfoboekje heb je alles op zak wat je nodig hebt. Op de kaart staan het volledige fietsroutenetwerk met de knooppunten en aanduidingen van waar er zich fietscafés en -logies bevinden. Je kan er eentje lenen of kopen in onze B&B.
Onze B&B is gelegen aan knooppunt 119 en 123.

Afgesloten fietsenstalling met oplaadpunten.

Wandelen

Wandelen in Hoeselt is een verkwikkende ervaring te midden van adembenemende natuur. Het charmante dorp biedt wandelpaden langs velden, beekjes en bossen.

Of je nu voor een korte verkenning of een langere tocht gaat, Hoeselt heeft voor elk wat wils.

Gebruik de Hoeselt wandelkaarten als je gids om de beste routes te ontdekken.

Trek je wandelschoenen aan, adem de frisse lucht in, en laat je betoveren door de schoonheid van Hoeselt.

Ontdek de streek

Barnrods

Het design verklapt al dat het geen alledaagse elektrische fiets is, maar een naar de motoren en boardtrackers van begin vorige eeuw geïnspireerde machine met de technologie van nu. Ook de rijervaring is daarmee niet dezelfde als die van een elektrische fiets…
Meer weten? Kijk dan even op de website van Barnrods.be